Bedrijven en groen

Bedrijven en groen, dat kan zowel buiten als binnen. Groen is gunstig voor het binnenklimaat. Op de juiste plekken aangebracht werkt het positief op de gezondheid en de tevredenheid van gasten en medewerkers. Groen buiten geeft een verzorgde eerste indruk. Het geeft stijl, karakter en rust. En: het draagt bij aan het invangen van CO2 en het zichtbaar maken van mvo-doelstellingen.
Doe eens groen! Voor uw gasten, medewerkers en het milieu.
TELEFOON 0118 - 46 53 75
MOBIEL 0612 - 04 26 30
E-MAIL mail@groendoeners.nl
Of klik hier voor het
CONTACTFORMULIER

Groendoeners bedrijven ontwerp

Ontwerp en Advies

Groenontwerpen betekent een balans vinden tussen schoonheid, veiligheid, functionaliteit en onderhoudskosten. En dat geldt zowel voor een compleet nieuwe situatie als bij het herontwerpen van een bestaande situatie. In beide gevallen brengen we eerst uw wensen in kaart. Op basis daarvan bekijken we met u de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Daarbij kunt u gebruik maken van meer dan 35 jaar ervaring en onze vertegenwoordiging in nationale en internationale hoveniersorganisaties. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Uw wensen en eerste keuzen kunnen wij omzetten in adviezen. Daarmee kunt u zelf met vertrouwen verder. Natuurlijk kunnen wij ook een groenontwerp voor u uitwerken. Daarin worden duidelijke keuzes gemaakt, zodat alles goed op elkaar is afgestemd. De indeling. De functies. De materialen. De systemen. De beplanting. In alle seizoenen. Inclusief het meerjarig onderhoud.
 

Het concept - het voorlopige ontwerp - bespreken we dan met u en passen het dan zodanig aan dat budget en wensen precies bij elkaar passen. Interesse? Bel 0118 46 53 75 of maak een afspraak via ons contactformulier.

jan pouwelse groendoeners bedrijven aanleg

Aanleg

Het team van Jan Pouwelse Groendoeners zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van het groenontwerp. Uiteraard bespreken we dit van tevoren, zodat kraakhelder is wat u van ons kunt verwachten. Zoals de planning en de veiligheid tijdens de bouwfase. Over welke mensen het werk gaan uitvoeren en waarom. En hoe we de overlast zoveel mogelijk beperken. Daarna gaan we aan de slag.

Bijvoorbeeld met het uitvoeren van grondwerk. Het aansluiten van water af- en aanvoersystemen. Het plaatsen of wijzigen van erfafscheidingen, met planten of systemen, en soms beide. We brengen bestrating, beplanting en gazons aan. We plaatsen meubilair, speel- en sporttoestellen en energieneutrale verlichting. En we brengen orde in de bestaande bestrating, beplanting en de al aanwezige bomen.
 

Wij zorgen ervoor dat het ook tijdens de bouw veilig en netjes is. En onze medewerkers zijn niet alleen vaklui: zij kunnen ook goed met mensen omgaan. Interesse? Bel 0118 46 53 75 of maak een afspraak via ons contactformulier.

jan pouwelse groendoeners bedrijven onderhoud

Onderhoud

Onderhoud zorgt ervoor dat uw buitenruimte en binnentuinen er altijd goed verzorgd uitzien. En altijd voldoen aan alle eisen omtrent veiligheid en hygiëne.

Dat betekent bijvoorbeeld snoeien, knippen en maaien. En ook verticuteren, bemesten, verplanten en onkruid wieden. Ziekten en plagen bestrijden, op biologische wijze. Hekwerken, afscheidingen, hagen, meubilair en speel- en sporttoestellen verzorgen of desnoods repareren. Groene aanslag verwijderen van bestrating. Dakgoten en platte daken schoonmaken. Paden en gevels onderhouden. Soms zelfs bomen rooien dan wel een nieuwe bestemming geven. En alle andere zaken die nodig zijn.

Veel klanten maken daarom gebruik van één van onze onderhoudsconcepten. Daarin kunt u zelf de verhouding bepalen tussen wat u zelf wil doen en wat wij voor u verzorgen. Dat varieert van het af en toe langskomen tot het verzorgen van al het onderhoud, het hele jaar door. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw gasten en medewerkers zo min mogelijk overlast ervaren. Interesse? Bel 0118 46 53 75 of maak een afspraak via ons contactformulier.